Kedves Csapat-tagok! A Csapat fórum következő generációja itt található: csapat.org. Ha szeretnél a tagja lenni, gyere és regisztrálj. A regisztráció szabad, nem szükséges meghívó. A részletekért olvasd el az erről írtakat.

Szabályzat

A részletes szabályzat a regisztrált tagokra vonatkozik. Alább csak néhány fontos információt közlünk:

1. A kommunikáció és a fejlődés a legfontosabb szempont.
Nézetek és tévedések ütközhetnek, meg kell vitatni minden kérdéses dolgot. Vigyázzunk arra, hogy érvekkel, és ne személyes sértődöttséggel közelítsünk meg egy-két témát.
Mivel az igazság szellemében járunk el, így nem moderáljuk az írásokat. Azonban, ha úgy látjuk, hogy valaki nem képes a nyílt és felelős kommunikációra, természetesen kitilthatjuk a portálról, hogy ne mérgezze a környezetet.

2. Meghívó kérése
Szeretnél a közösség tagja lenni?
Kérhetsz meghívót, azonban tudnod kell, hogy megválogatjuk a tagokat. Ezért mindig a legbiztosabb, ha van egy ismerősöd, aki a portál tagja, és tőle kérsz meghívót. Ha nincs ilyen ismerősöd, kérhetsz meghívót a regisztrációs oldalról kiindulva (a "Nincs kódom :(" linkre kattintva), és kitöltve az ott megjelenő mezőket.
Minél több információt megadsz magadról, annál nagyobb az esélye, hogy megkapod a meghívót. Természetesen, ha semmi érdemlegeset nem írsz, akkor kár azért a kis időért, amit a meghívás kérésbe belefektetsz.
Célunk, hogy egy igazi közösség alakuljon, ezért csapat játékosokat keresünk.
A kapott meghívó 30 napig érvényes, ha nem használtad fel, törlődik automatikusan.

3. Téma és hozzászólás módosítása
Nem lehet módosítani a témát, sem a hozzászólást, mint ahogy a kimondott szót sem lehet megmásítani. Legfeljebb törölni, de azt is bizonyos körülmények között.

4. Téma és hozzászólás törlése
Téma csak addig törölhető, amíg nincs hozzászólás alatta.
Hozzászólás csak az utolsó törölhető, és az is addig, amíg még senki nem látta.
Mindennek az a célja, hogy az ember felelősséget vállaljon, mint élő szóban: az élő szót sem lehet visszavonni, ha már kimondtad.

5. A fiók törlés szabályai
Lehetőséged vana fiókodat bármikor törölni.
A következőket kell tudnod a fiók törléséről:
1. Töröljük:
- a profil képet, a magadról írt szöveget, a beállításaidat
- a meghívóidat, meghívó kérésedet
- követéseidet
2. Anonimizáljuk:
- a fiók adataidat. Ez azt jelenti, hogy a nevedet kicseréljük a "Volt Csapat-tag"-ra, és a felhasználó nevedet valamint az e-mail címedet, jelszavadat véletlenszerű karaktersorozatra cseréljük.
3. Nem töröljük:
- a témáidat, hozzászólásaidat. Ezek megmaradnak a fórum épségének megőrzése érdekében, csak épp nem lesz többé a neved mellettük.

Vissza